Kuala Lumpur, Cameron Highlands en Singapore
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
18 Maart 2006 | Singapore, Singapore
Op dit moment zit ik in Singapore achter de PC te lunchen (bananen-walnoten brood, jummie!), maar over een paar uurtjes vlieg ik naar Karin in Hanoi!
Ik zal maar weer beginnen waar ik geindigd was. Na Melakka heb ik nog een dagje in Kuala Lumpur rondgelopen. Naar de grootste shoppingmall van ZO-Azie geweest. Ze hebben er zelfs een achtbaan! De dag erop met de bus naar de Cameron Highlands gegaan. Het was niet de meest ontspannen busreis die ik gehad heb...Said (uit Oman) die naast me zat, had een stoel die meebewoog met de bochten en nadat een man achterin de bus begon te schreeuwen deed de buschauffeur het rustiger aan... Daar aangekomen stapte ik met 4 jongens in het busje voor het guesthouse en daar ben ik 's middags al meteen mee gaan wandelen, 's avonds wat mee gegeten en zelfs voetbal gekeken.....'s Avonds nog meer mensen ontmoet en daardoor zijn we de volgende dag met 11 man gaan wandelen. Het was een stevige wandeling, maar geen probleem met zo'n gezellige groep (uit belgie, canada, nederland, engeland en india). Bij een aardbeien boerderij heerlijke aardbeitjes gegeten en bij de thee plantage gelunchd. 's Avonds met z'n allen uit eten geweest en daarna biertjes gedronken in het guesthouse. De dag erop gingen de meesten weg, maar met degene die overbleven een beetje geluierd in het zonnetje en filmpje gekeken. De dag erop ben ik 's avonds met de bus naar Singapore vertrokken. Ik slaap hier in een heel leuk guesthouse in een dorm waar ze tussen de bedden gordijntjes hebben opgehangen, zodat je nog een beetje privacy hebt. In Singapore ook veel rondgelopen door Chinatown en Little India. Ook een dagje naar Sentose eiland geweest. Een kunstmatig eiland met allerlei attracties. Naar een mooi aquarium geweest en ik heb een roze dolfijn gezien!Gisteravond met een maleisische jongen een horror-filmavond gehouden. Jaja! En alles is heel gebleven.
Ga zo richting de metro lopen en dan naar Vietnaaaaaam!
Liefs en kus Sanne
18 Maart 2006 - 07:02
Daab:
Heej Sanne,
Wat ben je bruin op de foto's! Volgens mij vermaak je je wel dus?Leuk hoor, geniet er maar lekker van!
Liefs Daab -
19 Maart 2006 - 21:04
Paula:
Hallo Sanne, ben je inmiddels bij Karin aan gekomen? Logeer je in haar huis? Ga je met haar op pad? Groetjes! -
20 Maart 2006 - 12:04
Lieke:
he sanne! ken je me nog, uit het anjung guesthouse? ik ben ondertussen alweer bijna 2 weken thuis waar het verschrikkelijk koud is, dus geniet van de hitte daar! ik ben wel alweer helemaal gewend hier, maar mis het reizen toch wel een beetje.. maar het is erg leuk om je verhalen te lezen! heb je dat cafeetje in melaka nog gevonden? en heb je in fathers guesthouse geslapen? ik ben benieuwd naar de rest van je verhalen, heel veel plezier nog! lieke
email: liekeverheyen15@hotmail.com -
21 Maart 2006 - 16:36
Laafje:
brrrrrr.... koud hier, geniet er lekker van, voor je het weet zit je weer in het ritme (p.s. het huis van onze buren staat leeg, dus als je nog wat zoekt, hihi) kus en geniet, Laaf -
22 Maart 2006 - 07:33
Karin:
Hey Sanne!
Volgens deze site ben je nog niet echt bij mij aangekomen...
En mijn fans lezen jouw site nu ook, dus voel de druk op je schouders om regelmatig te updaten ;-)
Hopelijk was je bezoek aan de Parfume Pagoda leuk; is je bootje niet gezonken; heb je gebeden voor mooi weer...
And that WE did well by sending you to the pagoda now; so you wont hate it! ;-)
Voor Sannes fans: ze is recht van het vliegtuig naar kroegen en parties gegaan met haar rugzak op haar rug - gelukkig paste het op de motorbike.
Vervolgens hebben we om 3.00u 's nachts meteen maar de nachtmarkt voor agrarische producten bezocht (dat komt ervan als je naar iemand toe gaat die werkt voor ministerie van LNV). Verder hebben we door Hanoi gecrost en zijn we naar het waterpoppentheater geweest!!! Ja ja...
Tot vanavond! Ik werk weer even verder hier. Ik zie je om 19.00u - daarna moeten we weer even naar Marco Polo, want ik moet olie van mijn motorbike laten verversen.
Tot zo!! Liefs, mij X -
22 Maart 2006 - 10:07
Dineke:
Hallo Karin en Sanne.
Leuk een berichtje te lezen van jou Karin weet ik weer wat Sanne allemaal beleefd heeft. Veel plezier samen de komende tijd.
Sjoerd en Lavinia fijn dat jullie weer goed thuis zijn gekomen. Groetjes verder voor iedereen.
Sanne's mam. -
24 Maart 2006 - 04:50
Nathalie:
Hey backpackster!
Leuke site zeg en mooie foto's. Cameron Highlands ziet er ook zeker heel gezellig uit. Ik denk alleen dat je de busreis nog veel erger had kunnen treffen met je grote Chineze vriend uit Anjung, KL. Hij was zelfs niet eens meer naar de Cameron Highlands gegaan! Hij wilde waarschijnlijk alleen maar met jou! ;-)
Nou, voor mij zit t er ook alweer bijna op, nog maar 3 daagjes werken! :-) en dan op naar Redang en Hollandia!
Nou, heel veel plezier nog!
Nathalie -
27 Maart 2006 - 09:35
Anoek:
Hee San,
Ik heb nu ook een boek van Maleisie thuis; kan ik op de plaatjes en landkaarteb precies bijhouden waar je bent geweest. Wel lachen!
Nu Vietnam, super man! Lijkt me prachtig... Denk dat dat veel weg zal hebben van Zuid-China.
Verder is hier alles oke. In tegenstelling tot volgende week heerlijk weer! Gisteren gelijk twee wedstrijden gespeeld in het zonnetje. En gewonnen!(Nu heerlijke spierpijn)
Oh, en mijn fiets is gejat, dus ben nu echt blij dat ik tijdelijk op jouw fiets rond kan crossen.
Nou, enjoy life enne binnenkort hebben we echt eigen internet dus dan hoop ik je ook op MSN te treffen!!!
Dikke kussen!! -
27 Maart 2006 - 12:15
Femke:
Ciao nichtje,
Leuke foto's! ik heb net dit weekeinde een reunie met vriendinnen uit Siena gehad. Binnenkort ga ik een paar dagen naar Milaan ivm een speciale meubelbeurs. Het weer wordt hier in Rome ook echt lekker. Ik heb al aardig wat ijsjes gegeten. Kortom alles is hier nog altijd super! Heel veel plezier in Vietnam. Ik zal je gauw even wat uitgebreider mailen. Kus,
Femke -
30 Maart 2006 - 13:29
Judith:
Hey Sanne, how are you doing?? We hebben Laaf en Sjoerd alweer in onze armen gesloten hier in 't Tilburgse. Krijg toch wel de kriebels van al die Aziatische verhalen... lekker man meisje, ENJOY!! X Judith X