Aankomst Bangkok
Blijf op de hoogte en volg Sanne
04 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Liefs Sanne
04 Januari 2006 - 08:18
Daab:
hee meissie,
wat leuk...en lekker!
Veel plezier de komende dagen, hier ook alles oke!Lekker vakantie aan het vieren.
Liefs Daab -
04 Januari 2006 - 09:54
Judith:
Hey Sanne!
Gelukkig goed aangekomen: Ben er benieuwd hoe je het gaat hebben, maar dat gaat helemaal goed komen, weet ik zeker!
GENIET!
X Judith -
04 Januari 2006 - 10:22
Jocé:
Nou ik heb aan je gedacht hoor, tijdens je vlucht! Met mijn pantoffeltjes aan, van onder mijn dekentje thuis op de bank... En na drie pogingen heb ik eindelijk het goede adres van deze site te pakken, haha!
Have fun! En succes morgen!
Dikke kus vanuit een koud en bewolkt Holland... X -
04 Januari 2006 - 11:19
Elske:
Hey Sanne! Wow, weer eentje die het geluk heeft Azie te gaan bekijken! Geniet van elke dag! Ben benieuwd naar al je verhalen die hopelijk hier snel te vinden zullen zijn! Geniet ervan! -
04 Januari 2006 - 16:38
Job:
Hoi Sanne, goed dat ik je nog op de valreep heb gezien tweede kerstdag, al was het niet m´n meest heldere optreden ;) Lees graag over je avonturen daar, veel plezier & succes! -
05 Januari 2006 - 12:14
Femke:
Ciao bella,
Fijn dat je goed bent aan gekomen. Het is hier net als in Nederland: koud. La bella lingua italiana is niet makkelijk maar ik zit nav de taaltest gelukkig wel in de intermediate course. En thuis zit ik tussen de Nederlanders! De wereld is klein en overal waar je gaat, het is onvermijdelijk om ze tegen te komen. Veel plezier en wij houden elkaar op de hoogte!
Baci,
Femke -
06 Januari 2006 - 22:04
Jocé En Duy:
Hee joh, laat zelf ook es een berichtje achter! We zitten non-stop op je site, maar we komen je maar niet tegen...
Hoe is 't in Khorat, juf?
Wij hebben vanavond nog even nagenoten van je kaasfondue en het overheerlijke toetje; thanx for that! En de theetjes zitten in mijn survivalkit 'op de zaak'.
Nu alleen nog 130 euro uitgeven bij de Edah voor dat boodschappenpakket. En bedankt... Haha!
WE LOVE YOUOUOUOU!!!
Of worden we nu te sentimenteel?? -
07 Januari 2006 - 13:53
Roger:
Dus nu ben je er echt! Gaaf! Maak er iets moois van en zet af en toe eens een foto op de site om ons mee te laten genieten! ;) -
07 Januari 2006 - 15:53
Aan Alle Lezertjes:
Sanne zit nu in Con Buri zo'n 80km zuid-oost van Bangkok. Ze is ingekwartierd bij een familie (vader, moeder en drie dochters waarvan er een thuis woont). Op de school waar ze les moet geven heeft ze al kennis gemaakt met de kids (1600?) en al drie uur les gegeven. Volgende week hebben die kids tentamens en kan ze dus geen les geven. In plaats daarvan pakt ze een andere school. Het gaat goed met haar.
Arnold Hieltjes. -
08 Januari 2006 - 12:56
Dabi:
Fijn te horen dat alles goed gaat met Sanne!
Ik wacht het volgende berichtje af..verslavend he Joce, zo'n site.. -
08 Januari 2006 - 22:30
Sander En Tjeerd:
Dag Sanne,
nu even een serieus berichtje. We wensen je veel plezier en hopen je snel weer te zien als je thuis komt.
We houden contact. -
09 Januari 2006 - 17:18
Sanne's Moeder:
Zoals jullie gemerkt hebben heeft Sanne nog geen gelegenheid gehad om haar weblog te bekijken en bij te werken.
Om 16.15 uur kreeg ik een SMS-je van haar waarin ze schrijft dat het goed met haar gaat.
Ze is in het weekend met de familie op stap geweest. Ze is naar een Thaise bruiloft geweest en vandaag heeft ze een basisschool bezocht. -
10 Januari 2006 - 10:31
Gerry:
Dag Sanne,
Gaaf dat je al in Thailand bent. Hier bij CZ gaat alles goed en ben ik zelf na twee weken vakantie weer volop bezig. -
10 Januari 2006 - 12:17
Jocé:
Ik kreeg gisteren ook een smsje van Sanne, waarin stond dat ze mieren heeft gegeten! Brrr...! En het eten is er heerlijk zegt ze. Hmmm... Tja... -
11 Januari 2006 - 01:10
Laaf Vanuit Cambodja:
He Sanne, hier op het strand in Cambodja is het heerlijk warm, nog even een beetje werken jij en dan ook genieten!!! Hoop snel iets van je te horen en dat het goed met je gaat, liefs Lavinia en Sjoerd of course